• Nzukọ mba ụwa nke 24 nke Ophthalmology na Optometry Shanghai China 2024

Site na Eprel 11 ruo 13, e mere ọgbakọ COOC nke mba ụwa nke iri abụọ na anọ na Mgbakọ International Purchasing and Exhibition Center nke Shanghai.N'ime oge a, ndị na-eduga ophthalmologists, ndị ọkà mmụta na ndị ntorobịa ndị ndú gbakọtara na Shanghai n'ụdị dị iche iche, dị ka pụrụ iche okwu ihu ọha, nzuko forums na na, na-ewetara clinical ọganihu nke ophthalmology na visual sayensị n'ụlọ na mba ọzọ.

Shanghai China 1

A na-ahazi bọọdụ na ihe omume dị iche iche nke ọma na ebe a na-eme egwuregwu, ebe ihe ngosi optometry agbasawanye site na ngwa nyocha optometry ophthalmology gaa na sistemu akụrụngwa ọzụzụ anya, nnwale ọgụgụ isi AI, ngwaahịa nlekọta anya, òtù ndị na-ahụ maka optometry, ọzụzụ optometry na mpaghara ndị ọzọ.

Na nzuko a, ihe kacha kwesị ekwesị maka nlebara anya ndị mmadụ bụ mgbochi na ịchịkwa myopia.Ngwaahịa ọhụrụ a na-aghọ ihe ngosi nke ihe ngosi ahụ.Universe Optical nwekwara ngwaahịa ọhụrụ nke oghere nlekọta ụmụaka myopia IOT.

Shanghai China 2

Myopia bụ nnukwu nsogbu ahụike ọha zuru ụwa ọnụ.Na mba anyị, myopia aghọwo ihe na-elekọta mmadụ enweghị ike ileghara anya.N'ime ọnwa Maachị afọ a, data nyocha nke National Disease Control Bureau gosiri na n'afọ 2022, ọnụ ọgụgụ myopia n'ozuzu nke ụmụaka na ndị nọ n'afọ iri na ụma na mba anyị bụ 51.9%, gụnyere 36.7% na ụlọ akwụkwọ praịmarị, 71.4% na ụlọ akwụkwọ sekọndrị na 81.2% na ndị agadi. ụlọ akwụkwọ sekọndrị.Dabere na ọkwa a, nyocha nke ụwa niile na-agba mbọ na nyocha nke mgbochi myopia na anya anya njikwa.

Shanghai China 3

Igwefoto njikwa Myopia sitere na ihe ngosi ahụmịhe ụlọ ọrụ Universal Optical dọtara mmasị dị ukwuu nke ndị ahịa.Igwe anya eluigwe na ala kpọrọ oghere a “JOYKID”

Joykid myopia lenses, na-egosipụta njirimara dị iche iche nke ụdị ngwaahịa abụọ ahụ (Otu a na-eme ya site na oghere RX na nke ọzọ na-eme ya site na oghere ngwaahịa).Site n'enyemaka nke imepụta ihe na-atọ ụtọ, kwalite ahụmịhe onye ọrụ na uru ngwaahịa aghọtara.

Ụdị anya anya anya anya nchịkwa myopia nwere njirimara dị n'okpuru.

● Defocus asymmetric na-aga n'ihu n'akụkụ imi na n'akụkụ ụlọ nsọ.

● Mgbakwunye uru nke 2.00D na akụkụ ala maka ọrụ ọhụụ dị nso.

● Dị na index na ihe niile.

● Dị gịrịgịrị karịa oghere oghere na-adịghị mma.

● Otu ike na prism dị iche iche karịa lensị ụdị n'efu.

● Gosiri site na nsonaazụ nnwale ụlọ ọgwụ (NCT05250206) yana mmụba dị ịtụnanya 39% dị ala na uto ogologo axial.

● Igwefoto dị mma nke na-enye arụmọrụ dị mma na ịdị nkọ maka anya, etiti na nso ọhụụ.

Shanghai China 4

Maka ozi ndị ọzọ gbasara Universe Optical's  JOYKID myopia lens, biko egbula oge ịga na webụsaịtị anyị n'okpuru,

 

https://www.universeoptical.com